WWAV | JongWijs laat van zich horen!
WWAV heet vanaf nu Happy Horizon logo Ga naar onze nieuwe website
Afbeelding 1
Afbeelding 1

JongWijs laat van zich horen!

Er wordt veel over jeugdzorg en pleegzorg gesproken. Maar met deze jongeren zelf wordt veel te weinig gepraat. Om daar verandering in te brengen organiseert JongWijs een speciale dag voor deze jongeren. En WWAV maakte voor deze nieuwe klant een speciale uitnodiging.

JongWijs is een netwerk van jongeren en jongvolwassenen die allemaal ervaring hebben met pleegzorg. Deze ervaringsdeskundigen zijn tussen de 18 en 30 jaar. Omdat ze iets wezenlijks kunnen toevoegen, geven ze (on)gevraagd advies aan professionals, zorgorganisaties en beleidsmakers.

Voor de speciale dag wilde JongWijs in contact komen met pleegjongeren. Maar hoe bereik je de juiste mensen? WWAV bedacht een getrapte strategie, waarbij ruim 30 pleegzorgaanbieders ‘hun’ jongeren uitnodigen. De opvallende uitnodiging, met gouden envelop en VIP (‘Very Important Pleegjongere’) uitnodiging deden de rest. Op 28 maart gaan ze elkaar ontmoeten én reken maar dat ze hun stem laten horen aan de rest van Nederland!Wilt u meer weten over deze case van JongWijs? Bel Ard Lok op 020 - 571 5871.