WWAV | Campagne voor CP dwingt respect af!
WWAV heet vanaf nu Happy Horizon logo Ga naar onze nieuwe website
Afbeelding 1
Afbeelding 1
Pagina 1Pagina 2

Campagne voor CP dwingt respect af!

Wist je dat Cerebrale Parese de meest voorkomende lichamelijke aandoening bij kinderen is? Deze houding- en bewegingsstoornis ontstaat door beschadiging van de hersenen. Omdat veel te weinig mensen weten wat het betekent om met CP te leven, maakte WWAV namens CP Nederland een bewustwordingscampagne.

Om de vooroordelen rond de ziekte weg te nemen en respect af te dwingen voor deze doorzetters, werd influencer Sanny Verhoeven ingeschakeld. Voor haar kanaal ‘Sanny zoekt geluk’ ging zij in gesprek met Evelyn, die sinds haar geboorte lijdt aan CP. Bekijk de video op YouTube. En vergeet niet om ook even de hartverwarmende reacties te lezen!

Beide vrouwen spelen ook de hoofdrol in de video-quiz 'Wat voor doorzetter ben jij?'. De quiz bestaat uit vier vragen en laat zien hoe zwaar het is om te leven met de ziekte. Jouw persoonlijke uitslag kun je vervolgens delen met je vrienden. Om de video en de quiz aan te jagen zetten we social media en display banners in. Ook maken we gebruik van een video-advertorial op de populaire website LINDA.nl. Met deze campagne willen we zoveel mogelijk vrouwen tussen de 20 en 50 jaar bereiken.Wilt u meer weten over deze case van CP Nederland? Bel Ard Lok op 020 - 571 5871.