WWAV | WWAV in actie voor Rode Kruis en St. Maarten
WWAV heet vanaf nu Happy Horizon logo Ga naar onze nieuwe website
Afbeelding 1
Afbeelding 1
Pagina 1Pagina 2

WWAV in actie voor Rode Kruis en St. Maarten

Toen het Rode Kruis besloot om in actie te komen voor St. Maarten, wisten we bij WWAV dat we flink aan de bak moesten. Intern werden de taken direct verdeeld tussen account, creatie en de studio. Ondertussen belde Erik van Benten, director productions bij WWAV, vast met zijn leveranciers om te checken of er voldoende capaciteit was om de geplande mailing naar voren te halen...

De volgende dag kreeg het Rode Kruis een overzicht van de mogelijkheden, een voorlopige planning en de bijbehorende deadlines. Toen bleek dat de orkaan nog meer verwoest had dan gevreesd, ging het licht op groen: de geplande mailing moest aangepast worden aan de situatie op Sint Maarten en zo snel mogelijk op de mat vallen!

Ons ‘Rode Kruis team’ ging direct aan de slag met de centrale oproep, de envelop en de brieftekst. Op donderdag, twee dagen na het eerste alarm, was er al akkoord van de klant en konden de definitieve bestanden naar de drukker. Binnen recordtijd kregen we de eerste proeven, waarop wijzelf en de klant akkoord moesten geven. Vervolgens vertrok Erik richting drukker voor de eerste persafstemming van de 16" combi-ola’s. Toen diezelfde middag de klant akkoord gaf, konden de persen gaan draaien. Diezelfde nacht werden de eerste brieven al naar het mailbedrijf gebracht. De enveloppen volgden daarna.

Uiteindelijk lag de mailing op dinsdag op de mat in honderdduizenden huishoudens. 6 dagen nadat de mensen op St. Maarten alles waren kwijtgeraakt. Wilt u meer weten over deze case van Rode Kruis? Bel Erik van Benten op 020 - 571 5871.