WWAV | Mercy Ships komt naar je toe!
WWAV heet vanaf nu Happy Horizon logo Ga naar onze nieuwe website
Afbeelding 1
Afbeelding 1
Pagina 1Pagina 2Pagina 3

Mercy Ships komt naar je toe!

Het verhaal van Mercy Ships laat zich op veel manieren vertellen. Zo is het een organisatie die medische zorg naar arme mensen brengt, omdat die zorg anders onbereikbaar is. Maar het zijn ook gedreven hulpverleners, die met (cosmetische) operaties letterlijk en figuurlijk een glimlach op het gezicht van mensen brengen. WWAV maakte voor beide proposities een onweerstaanbaar mailpack.

Bij het ene pack kozen we ervoor om de situatie vóór en ná de operatie te tonen. Bij de tekst ‘Waar anderen zich afwenden…’ zich we een jongen met een gigantische tumor. Een bewust confronterende boodschap, omdat we weten dat mensen zich inderdaad vaak afwenden. Gelukkig is de oplossing niet ver weg: op de rechterfoto kijkt dezelfde jongen ons zonder tumor lachend aan: ‘…komen wij juist dichterbij’. Zo illustreren we het onmisbare werk van Mercy Ships, het vermogen om het verschil te maken, in een compacte boodschap.

Dit pack wordt getest tegen een meer traditionele, maar zeker niet minder impactvolle boodschap. Vanaf de envelop kijkt een meisje met een hazenlip ons ondeugend aan. Alsof ze nu al weet dat ze na een donatie en een operatie niet alleen het liefste, maar ook het mooiste meisje van de wereld is!Wilt u meer weten over deze case van Mercy Ships? Bel Ard Lok op 020 - 571 5871.