WWAV - helping you change the world

WWAV Wake-up-call

Eindig je week goed met een inspirerende middagsessie over actuele ontwikkelingen binnen de fondsenwerving. WWAV zorgt elke keer voor lekkere versnaperingen en een thema waar je je tanden in kunt zetten.

Volgende Wake-up-call: donderdag 9 mei 2019 (16:00 - 17:30 uur) op ons kantoor in Amsterdam

7 topics die je als goed doel niet mag negeren

De wereld verandert razendsnel. En als organisatie wil je meebewegen – natuurlijk zonder je doel uit het oog te verliezen! Ook bij WWAV zijn we dagelijks bezig om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en antwoord te geven op nieuwe vragen.

Hoe maak je bijvoorbeeld contact met mensen als ze zich steeds meer verstoppen? Hoe betrek je jongeren bij je dromen en hoe blijf je relevant voor ouderen? In deze Wake-up-call geven Marie-Claire de Waal en Jeroen Talens nog één keer hun presentatie van de Vakdag Fondsenwerving van 28 maart jl. Zeven relevante topics, die je als goed doel niet mag negeren en waar je prima op in kunt spelen.

Geef je dus vandaag nog op! Aan deelname zijn geen kosten verbonden, maar het is wel verstandig om snel een plekje te reserveren, zeker omdat het aantal plaatsen beperkt is!

Voorgaande Wake-up-calls

---

Wil je meer weten over de Wake-up-calls?
Stuur dan een mail naar Marie-Claire de Waal, mdewaal@wwav.nl of bel haar op 020 - 571 5871.