WWAV - helping you change the world | nieuws
WWAV heet vanaf nu Happy Horizon logo Ga naar onze nieuwe website

Wieb van de Donk nieuwe managing director bij WWAV

Wieb van de Donk wordt per 1 juli 2013 managing director bij WWAV, marketing en communicatie bureau voor de non-profit sector (onderdeel van RAPP UK Londen). Hij volgt Jos de Wit op, die vertrekt naar het Wereld Natuur Fonds.

Van de Donk (44) werkt sinds 2000 bij WWAV. Als creative director ontwikkelde hij zich de afgelopen jaren tot een van de drijvende krachten bij WWAV, met een groot talent voor strategie.  Hij hielp verschillende goede doelen met wervende strategieën en de ontwikkeling van hun merk. In zijn nieuwe rol vormt Van de Donk samen met Angélique Verkleij (Financial Director) de directie van WWAV.

“Ik vind het geweldig om de rol van managing director op me te nemen en WWAV met een focus op strategie en creatie te leiden. Het vertrek van Jos markeert ook een moment waarbij de volgende generatie WWAV-ers, inmiddels met een enorme fundraising-ervaring die uniek is in Nederland, het stokje overneemt. WWAV werkt in een zeer dynamische markt, waarin we onze dienstverlening richting klanten continu aanpassen. ‘Beyond Fundraising’ noemen we dat: dieper en verder kijken om duurzame relaties met mensen aan te gaan die een (goed) doel willen helpen realiseren. Het is ook mooi dat creatieve mensen binnen een concern als RAPP de ruimte krijgen om leiding te geven aan een bureau.”

Tot 2000 was Van de Donk actief in de commerciële bureauwereld. Na zijn opleiding Reclame & presentatietechnieken ging hij bij Leo Burnett Amsterdam aan de slag als art director. Daarna werkte hij bij diverse bureaus op (internationale) accounts als Philips, Heineken, Nike en ABN-AMRO. Dichterbij huis werkte hij o.a. voor Rijkswaterstaat, Fortis en Albert Heijn. Zijn werk werd genomineerd voor, of bekroond met diversen prijzen zoals de Magneten, Esprix’s, Effies, San-accenten en de New York festivals.

Voor meer informatie:
Wieb van de Donk, 020 - 571 5876, wieb@wwav.nl